Inschrijven

Schrijf je team in voor onze 4 uur durende "Endurance Race" of maak er een spectaculaire dag van dankzij onze VIP-formule.
Of kies voor het snelle geld en doe mee aan onze "Cash Race".
Wens je ons parcours eens te testen zonder aan de competitie deel te nemen? Dan kan je nog steeds een "Funrit" reserveren op ons circuit. Toeschouwers blijven uiteraard gratis.

Selecteer uw gewenste formule:

Cash Race


Voor de geldprijs schrijf je alleen in. Je krijgt 40 minuten om zo veel mogelijk afstand af te leggen en iedereen wordt afgewogen op een gewicht van 80Kg. Een deel van het inschrijvingsbedrag spijst de pot. Winnaar krijgt 3/6, 2e krijgt 2/6 en de 3e krijgt 1/6€70 incl. 6% BTW

4h Endurance Race


De ingeschreven teams rijden, na een 15” kwalificatiestrijd voor de beste startpositie, 4 uur aan een stuk door middel van aflossing met hun teamgenoten.

€600 incl. 6% BTW

4h Endurance VIP


De VIP-teams rijden mee met de LIEFHEBBERSRACE, na een 15” kwalificatiestrijd voor de beste startpositie, 4 uur aan een stuk dmv aflossing met hun teamgenoten. De VIP-teams krijgen exculsief toegang tot het VIP-dorp (voor 10 personen) en krijgen een fles cava en hapjes.


€700 incl. 6% BTW

Funrit


Tijdens het evenement worden ook funritten aangeboden van 15’. Dit voor toeschouwers en gasten die enkel kortstondig willen deelnemen. Deze funritten kunnen ook tijdens de race aangekocht worden.
€30 incl. 6% BTW

Inschrijving bevestigen:

Na ontvangst van uw betaling nemen wij persoonlijk contact met u op. We begeleiden u graag om er samen een fantastische dag van te maken. Heeft u verder nog vragen?

Contacteer ons voor hulp
Toeschouwers gratis

Supporter mee voor de piloten op ons circuit. Terwijl kan u genieten van een frisse cocktail op ons gezellig terras. Klein hongertje? We voorzien een paar leuke food-trucks op ons evenement.

Bekijk ons dagschema